Novetats

La nostra empresa va començar l’activitat d’gestion i consultoria per a professionals i empreses l'any 1987. Durant més de vint anys, hem adaptat els nostres serveis a les necessitats concretes de cada client i del seu entorn, ja sigui grans empreses, pimes i treballadors autònoms o professionals. D’aquesta manera, realitzem el nostre servei amb el tracte proper i personalitzat que sempre ens ha caracteritzat, però també hem introduït les noves tecnologies de la informació i comunicació com a eines de treball bàsiques en la nostra relació amb els clients per agilitzar els procesos i optimitzar el temps.

En el marc d’un entorn econòmic de constant canvi i incertesa, oferim un servei integral d’gestion i consultoria en l’ àmbit fiscal, comptable, laboral i jurídic amb l’objectiu que els nostres clients poguin dedicar el seus esforços a les àrees de negoci que aporten major valor afegit a la seva activitat.

 
 
     

Corporate Global Order S.L.P. - CIF : B-65.707.861 - Telèfons: +34 93 755 34 54 / 93 755 34 55 - Carrer Montserrat 23 pral. 1º - 08302 -  Mataró - Barcelona

 Correo electronic : info@cgoassessors.net 

Copyright 2017 - Tots Els Drets Reservats  - Política de cookies - Avís Legal

JSN Solid is designed by JoomlaShine.com